Geertje Hochstenbach in Carré!

Onze theater-docente Geertje Hochstenbach is genomineerd voor de Amateur Musical Awards 2017!

 

Meer dan 50 musicalproducties dingen mee op maandag 20 november. De genomineerden zullen ook dit jaar optreden tijdens het gala en te horen krijgen wie zich de beste amateurs van Nederland mogen noemen.

 

Geertje is genomineerd voor de musical   INTO THE WOODS

 geertje

 

Into the Woods vertelt een verhaal over een bakker en zijn vrouw die een kind wensen. De heks vertelt hen dat dat pas mogelijk wordt als zij de vloek verbreken, die de heks over hen heeft uitgesproken. De heks vraagt hen daartoe een viertal voorwerpen te verzamelen: de melkwitte koe, 't vlasblonde haar, de bloedrode cape, en de glazen schoen. Tijdens de zoektocht ontdekken ze dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen. Zullen ze hun eigen wens belangrijker vinden dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?

 

De vakjury, met o.a. René van Kooten, Hans Cornelissen en Marianne van Wijnkoop, bepaalt ook dit jaar wie er naar huis gaan met een award. De Nederlandse amateurs krijgen een podium in het meest prestigieuze theater van Nederland. Een optreden in Koninklijk Theater Carré is het hoogste wat je als speler kunt bereiken.

 

We zijn supertrots op Geertje en hopen dat ze met awards terug naar Tilburg gaan komen!

 

 

 

 

naar overzicht