Docent Natuurkunde, 1e graads, 0.6-0.8 Fte, Willem II College

Ben jij onze nieuwe natuurkunde koning(in)?

Het Koning Willem II College in Tilburg is een openbare school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo.  Naast reguliere lessen bieden wij méér aan leerlingen. Leerlingen met extra talent of interesse voor theater, kunst, ict of sport kunnen kiezen voor één van onze plusprofielen. Omdat wij kansen bieden aan toptalenten vinden wij het vanzelfsprekend om maatwerk te leveren. Hier zijn wij trots op.

Stap jij vol energie uit bed om de natuurkundekennis van onze leerlingen in begrijpelijke taal en met veel passie naar een hoger niveau te brengen, dan hebben wij een kans voor jou!

Wij van het Koning Willem II College geloven in talenten. Daarom zijn wij dé hofleverancier van talent sinds 1866. Om dé hofleverancier te blijven, zijn we voor volgend schooljaar (schooljaar 2019 – 2020)  op zoek naar een docent natuurkunde met een 1e graads bevoegdheid.

De lessen worden voornamelijk gegeven in de bovenbouwklassen van het HAVO en het VWO, je aanstelling ligt tussen de 0,6 fte en 0,8 fte, met uitzicht op een vaste benoeming.

Wij zoeken geen duizendpoot, maar iemand die nét dat stapje harder loopt voor onze leerlingen. Doe jij dit, solliciteer dan direct!

Stuur jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk voor 1 maart 2019 naar ..., ter attentie van de heer Ruben Koeweiden, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent natuurkunde 1e graad’.  Meer informatie over de school is te vinden op: www.willem2.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruben Koeweiden, directeur bedrijfsvoering, binnen het Koning Willem ll College, telefonisch te bereiken op nr. 013 - 5436631.

 

naar overzicht

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

Meelopen op onze school?