Communicatiemedewerker

Het Reeshof College zoekt een communicatiemedewerker!

Gespecialiseerd in alle online kanalen vandaag de dag? In staat om ‘out of the box’ te denken en ons scherp te houden ten aanzien van onze communicatiestrategie? Lees dan snel verder!

Voor het Reeshof College zijn wij opzoek naar een medewerker die in een advies gevende en uitvoerende rol aan de slag kan. Je gaat projecten leiden en ondersteunen, daar waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het maken van nieuw promotiemateriaal, het vinden van een foto- of videograaf, plannen en organiseren en onderhouden van contacten.

Het Reeshof College in Tilburg is een school voor alle niveaus van het vmbo die midden in de maatschappij staat. Onze school is een ontmoetingsplaats voor iedereen en het is een plaats waar mensen ondanks de verschillen respectvol met elkaar omgaan. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en wij zoeken een collega die met de gepaste tools de verbinding kan leggen in de omgeving.

Wij zoeken per 1 januari 2022 een communicatiemedewerker voor circa 12 uur per week.

Ben je bezig met een Hbo-opleiding richting communicatie of heb je deze zojuist afgerond? Dan zien wij graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet. Stuur deze documenten uiterlijk 17 december 2021 naar sollicitatie@sovot.nl.

*het uurloon bedraagt minimaal €17,50 bruto.

*wij bieden in eerste instantie een tijdelijk jaarcontract tot 1 augustus 2022.