Het Reeshof College is een school om trots op te zijn! Op een prachtige locatie wordt door een hardwerkend team vmbo onderwijs geboden aan maximaal 750 leerlingen. Ons onderwijs is aantrekkelijk en motiverend. ‘Leren door te doen’ is belangrijk. We leggen daarvoor contacten met bedrijven en organisaties in de buurt en daarbuiten. Maar ook de school zelf is voor ons een oefenplaats waar leerlingen in praktijksituaties kunnen leren. Door een brede oriëntatie op beroepen en intensieve loopbaanbegeleiding komen de leerlingen tot een goede keuze voor het vervolgonderwijs. Kenmerkend voor de school zijn de goede sfeer, de korte lijnen onderling en de uitstekende resultaten.

Het Reeshof College biedt onderwijs aan voor alle niveaus van het vmbo. De besturen van de Onderwijsgroep Tilburg en SOVOT hebben de handen ineen geslagen om dit mogelijk te maken. De school werkt vanuit een ‘één locatiegedachte’: het Reeshof College opereert als één school.

Het Reeshof College zoekt per 1 januari 2022 of zoveel eerder als mogelijk een:

Teamleider (m/v) 0.8 – 1.0 fte
‘Een innovatieve leider met lef!’

Samen met onze directeur en de andere teamleiders geef je sturing aan onze school en versterk je het onderwijs. Je hebt oog voor innovatie en gaat makkelijk relaties aan met betrokkenen, zowel intern als extern. Daarnaast ben je in staat om conceptueel te denken en samen met de andere leidinggevenden na te denken over de strategische koers voor de komende jaren. Je neemt bij voorkeur specifieke kennis en/of ervaring mee die je kan inzetten voor één van de portefeuilles die we met elkaar als schoolleiding verdelen.

Als onze nieuwe teamleider beschik je over:
• academisch werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante managementopleiding (bv. NSO) of de bereidheid om deze te halen;
• affiniteit met en passie voor onze doelgroep;
• een samenwerkingsgerichte en energieke persoonlijkheid;
• uitstekende communicatieve en enthousiasmerende vaardigheden;
• ruime ervaring in het voortgezet onderwijs, bij voorkeur als leidinggevende.

Wij bieden:
• een uitdagende functie in een prachtige school die goed bekend staat;
• kundige medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de leerlingen;
• goede arbeidsvoorwaarden conform de huidige cao-VO, salariëring in schaal LD;
• sparring en ondersteuning binnen de schoolleiding.

Een assessment en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je naar aanleiding van deze oproep vragen of interesse, bel dan vrijblijvend met Matthijs Hemink (adviseur werving) op 0640138451. De eerste gesprekken met Het Onderwijsbureau BV vinden plaats in week 37, gesprekken met de benoemingsadviescommissie volgen op 20 september en 23 september, beiden in de middag. Reageren is mogelijk t/m 10 september via deze link.