Wij zoeken een docent Engels! 

Het Reeshof College in Tilburg is een school voor alle niveaus van het vmbo die midden in de maatschappij staat. Onze school is een ontmoetingsplaats voor iedereen en het is een plaats waar mensen ondanks de verschillen respectvol met elkaar omgaan. Met een mooi team van collega’s weten wij bij onze leerlingen het beste in zichzelf naar boven te halen. Voor een tijdelijke vervanging van een collega zoeken wij een docent Engels met een tweedegraads bevoegdheid en die passie heeft voor de leerling van het vmbo.  Op het Reeshof College weet een docent Engels onze vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor de Engelse taal. Naast de basisvaardigheden als lezen, schrijven en mondelinge vaardigheden help je onze leerlingen hun taalvaardigheid op diverse vlakken te verbeteren. Ook weet je jouw passie voor de Engelse taal over te brengen en kun je laten zien hoe mooi en interessant de taal kan zijn. Jij bent iemand die in mogelijkheden denkt, pedagogisch sterk in de schoenen staat en de leerlingen helpt zich te ontwikkelen als mens. Naast het verder helpen van de leerlingen in de Engelse taal, beteken jij ook graag meer voor de school. Dat kan zijn als ontwikkelaar van nieuwe lesideeën, projecten en toetsvormen, maar ook op het gebied van onderwijsinnovaties binnen het vakgebied Engels.

Functie-inhoud

Onze nieuwe collega:

 • verzorgt lessen en workshops;
 • maakt zorgplannen en bereidt deze voor;
 • begeleidt en coacht leerlingen;
 • speelt professioneel in op verschillen tussen leerlingen;
 • ontwikkelt lesmateriaal;
 • onderhoudt een eigen netwerk, zowel intern als extern.

Functie-eisen

Onze nieuwe collega:

 • heeft een tweedegraads bevoegdheid voor het geven van Engels;
 • heeft werkervaring binnen het onderwijs, bij voorkeur in het vmbo;
 • is vaardig in het coachen en begeleiden;
 • kan creatief inspelen op veranderingen;
 • wil zijn/ haar bekwaamheid verder ontwikkelen;
 • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Organisatieonderdeel

Het Reeshof College is een vmbo school voor nieuwsgierige en actieve leerlingen, waar praktische leerstijl, uitgestelde keuze, brede beroepenoriëntatie en loopbaanbegeleiding belangrijk zijn.

Onze school is ontstaan door intensieve samenwerking tussen Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg (SOVOT) en Onderwijsgroep Tilburg.

Onderwijsgroep Tilburg is een middelgrote onderwijsorganisatie voor voorbereidend en middelbaar beroepsonderwijs in Brabant. Wij verzorgen onderwijs vanuit drie vmbo-scholen (Campus 013, Reeshof College, Schakelcollege Tilburg), vijftien mbo-scholen (ROC Tilburg) en drie scholen voor funderend onderwijs (Vavo, Educatie en Inburgering en Entree-opleidingen). Tevens zijn wij met NCVB Bedrijfsopleidingen landelijk toonaangevend op het gebied van maatwerk bedrijfsopleidingen op mbo-niveau. Met zo’n 1.200 medewerkers zorgen wij ervoor dat ruim 14.000 leerlingen, studenten en cursisten goed onderwijs kunnen volgen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Guus Haelermans, directeur Reeshof College, bereikbaar via T 013 – 578 4770.

Categories: Uncategorized