Kom jij onze vakgroep LO versterken?

Binnen de vakgroep LO vinden wij het belangrijk dat leerlingen hun talenten en interesses binnen het beweegaanbod leren ontdekken. Wij proberen de leerlingen met zoveel mogelijk verschillende sporten te laten kennismaken. Als docent LO neem je de leerlingen mee in dit proces en weet je de leerlingen te enthousiasmeren voor een actieve deelname tijdens de lessen bewegingsonderwijs om hen uiteindelijk te stimuleren tot een leven lang bewegen. Je bent iemand die in mogelijkheden denkt, pedagogisch sterk in de schoenen staat en de leerlingen helpt zich te ontwikkelen als mens.

Met de vakgroep zijn wij sinds een paar jaar de weg van ‘beoordelen zonder cijfer’ ingeslagen. We zijn hierin nog steeds in ontwikkeling en blijven verbeteren en vernieuwen. Als lid van de vakgroep ben je iemand die hier kritisch in mee kan denken en van aanpakken houdt. Je komt te werken in een enthousiaste vakgroep die jou graag meeneemt in hun visie op het bewegingsonderwijs maar zeker ook open staat voor nieuwe ideeën. Wij zoeken ter vervanging van 1 september 2022 tot 1 januari 2023 voor 1,0 fte een docent LO!

Ben jij de persoon die wij zoeken en heb je aantoonbare affiniteit met de doelgroep van het Reeshof College? Dan zien wij graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet, stuur deze documenten uiterlijk 10 juni 2022 naar ghaelermans@reeshofcollege.nl.

Categories: Uncategorized