Welkom!

Ben jij geïnteresseerd in het Reeshof College? Op zoek naar meer dan een diploma? Dan ben je hier op de juiste plek.

De aanmelddagen voor leerlingen van groep 8 zijn verstreken. We zijn trots op de aanmeldingen en het vertrouwen die leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) hebben in het Reeshof College. En we zijn blij dat we ook dit jaar niet hoeven te loten. 

De brieven over definitieve plaatsing in een talentklas leerjaar 1 schooljaar 2022-2023 worden verzonden op woensdag 20 april 2022. Mocht u op 9 mei 2022 nog geen bericht hebben ontvangen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. In verband met de meivakantie kunt u op maandag 9 mei 2022 hierover contact opnemen met de administratie van het Reeshof College.

Wil je nog een kijkje nemen in onze school bezoek onze Digidag door hieronder op de gele button te klikken. 

Zit je in groep 7 en wil je ook een open dag van het Reeshof College bezoeken? Speciaal voor de leerlingen van groep 7 organiseren wij een open dag op zaterdag 25 juni 2022. 

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar Debbie van de Guchte (dvdguchte@reeshofcollege.nl) of bellen naar 013-5784770.

Wilt u als ouder/verzorger graag iemand spreken i.v.m. vragen over extra ondersteuning dan kunt u een mail sturen naar onze ondersteuningscoördinator Maartje Wijsen (mwijsen@reeshofcollege.nl)