Nieuwsbericht aanmeldingen schooljaar 2023-2024
Deze week heeft uw kind zich bij ons aangemeld als nieuwe brugklasleerling. We zijn blij dat we weer veel nieuwe leerlingen (179) welkom mogen heten in het nieuwe schooljaar op het Reeshof College.
Wij danken alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor het vertrouwen in onze school. We gaan er samen een mooie schooltijd van maken.  

Het is bij de laatste aanmeld-dag nog even spannend geweest, maar wij zijn blij iedereen te mogen vermelden dat we dit jaar niet hoeven te loten. HIER treft u een brief met meer informatie.

Brief geen loting Reeshof College 10032023
————————

Welkom!

Ben jij geïnteresseerd in het Reeshof College? Op zoek naar meer dan een diploma? Dan ben je hier op de juiste plek.

Wil je het Reeshof College beter leren kennen? Kom dan langs op één van de voorlichtingsavonden, open dag en meeloopmiddagen.  

Wil je nu een kijkje nemen in onze school? Bezoek onze Digidag door hieronder bij de gele buttons op Digidag te klikken.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar Dennis van Genechten (dvgenechten@reeshofcollege.nl) of bellen naar 013-5784770.

Wilt u als ouder/verzorger graag iemand spreken i.v.m. vragen over extra ondersteuning dan kunt u een mail sturen naar onze ondersteuningscoördinator Maartje Wijsen (mwijsen@reeshofcollege.nl)