“Bij Dienstverlening en Producten dagen we je graag uit om je handen uit de mouwen te steken. Zo maakten leerlingen op ons leerplein het afgelopen jaar een bordspel, een robot en een design lampje. Producten die het echt doen. Ouders zijn onder de indruk van de werkstukken die hun kinderen meebrengen. Ook de leerlingen zijn vaak verrast over wat ze met hun eigen handen kunnen maken.

“Mijn dag is geslaagd als ik leerlingen goed heb kunnen helpen”

Ook bij Dienstverlening en Producten leer je in de praktijk. Op school en tijdens stages. Op school draai je bijvoorbeeld mee bij de receptie. Dan neem je telefoontjes aan en ontvang je gasten. Dan ervaar je in de praktijk wat dienstverlening inhoudt. Hoe je omgaat met mensen en op welke manier je iemand het beste helpt. Ik merk dat onze leerlingen het heel goed doen tijdens stages. Dat maakt me super trots.

Wij bieden leerlingen veel persoonlijke aandacht. Mijn dag is helemaal geslaagd als ik leerlingen goed heb kunnen helpen. Dat doe ik door ze zelf zoveel mogelijk te laten doen én de juiste vragen te stellen. Hoe pak je dit aan? Waar ga je opletten? Je hebt dit beeld, klopt dat? Dan zien leerlingen meestal meteen of en wat ze kunnen aanpassen.”

Ben je benieuwd of het Reeshof College bij je past? Kom kennismaken!

Categories: