“Het is belangrijk om bewust te kiezen voor het Reeshof College. Daarom verzorgen we voorlichtingsbijeenkomsten, kun je onze Open Dag bezoeken en meedoen aan een meeloopmiddag. Veel leerlingen helpen vrijwillig mee tijdens deze dagen. Ze vertellen je graag hoe het is om hier op school te zitten. Zo krijg je een goed beeld van de school, het gebouw, de manier van leren, de sfeer en de mensen die hier werken en leren. Kies je voor het Reeshof College? Dan meld je je aan.

“We zijn een kleine school en er is veel persoonlijke aandacht”

Ben je toegelaten? Dan zorgen we dat de overstap van de basisschool naar het Reeshof College zo soepel mogelijk verloopt. We overleggen met je basisschool of je eventueel extra hulp of ondersteuning nodig hebt. Als dat zo is, kijken we hoe we dat kunnen bieden. Zo zorgen we voor een warme ontvangst.

We zijn een kleine school met 750 leerlingen. Iedereen kent elkaar hier. Er is veel persoonlijke aandacht. Dat is fijn. Als er iets is, kun je altijd naar je mentor. Je hebt elke dag les van je mentor. De mentor verzorgt de mentorles. En ook zijn of haar eigen vak. Hierdoor is er veel contact met elkaar. Dat is fijn vertrouwd.

Ben je benieuwd of het Reeshof College bij je past? Kom kennismaken!

Categories: