“Ik voelde me op deze school meteen op mijn gemak. Natuurlijk was de eerste dag een beetje spannend, maar ik kon alles makkelijk vinden. Het is een overzichtelijke school. Ook de uitleg was duidelijk. Bovendien heb je elke dag een mentoruur. Dan kun je dingen meteen bespreken en hoef je je geen zorgen te maken.

“Je wordt hier ook heel zelfstandig”

De opdrachten zijn soms pittig. Dan moet je echt aan de bak. Het is fijn als het uiteindelijk wel allemaal lukt. Gelukkig hoef je niet meteen je keuze vast te leggen. Je ontwikkelt je hier heel breed en je leert van alles. Je wordt hier ook heel zelfstandig. Dan blijkt dat je zoveel kunt!

Er is veel persoonlijke aandacht. Je kan altijd terecht bij de zorgafdeling van de school. Samen met mijn ouders hebben we bekeken hoe het me het beste lukt om naar school te gaan én te leren. Dat is zo fijn. De creatieve vakken vind ik misschien wel het leukste. De docente is ook erg leuk. Ik krijg van haar de ruimte om lekker te werken. Dan neem je graag je verantwoordelijkheid om te zorgen dat je opdracht op tijd afkomt.”

Ben je benieuwd of het Reeshof College bij je past? Kom kennismaken!

Categories: