“De sfeer is goed op onze school. Iedereen praat met elkaar. We maken grappen en iedereen voelt zich hier thuis. Na school chillen we vaak met elkaar. De docenten zijn ook fijn en willen je altijd helpen. Soms zijn ze een beetje streng. Je mag bijvoorbeeld niet te laat komen. Maar dat hoort erbij. Dan weet je ook waar je aan toe bent.

“We hebben een aardige mentor die me goed begrijpt”

Het is fijn dat je hier veel verschillende dingen mag doen en nog niet meteen hoeft te kiezen. Op maandag heb ik bijvoorbeeld ICT en mag ik op de computer fotoshoppen en spelletjes maken. Op dinsdag help ik nu mee met de catering en maak ik broodjes klaar. Ik draai ook regelmatig mee met de receptie. Dan heb je geen les, maar leer je wel veel. Je krijgt een hele verantwoordelijkheid en dat voelt goed. We hebben ook regelmatig interessante uitstapjes, zoals de Tweede Kamer in Den Haag, een bezoek aan Amsterdam en zelfs een trip naar Parijs.

Op donderdag hebben we twee uur gym. Dan gaan we voetballen, boksen of tennissen. Soms een piepjes-test. Dan kun je je energie goed kwijt. Met technologie mag je weer mooie dingen maken. We hebben bijna elke dag ook een mentor-les. Dan bespreken we bijvoorbeeld wat je later wilt doen. Als er gedoe is, lossen we dat ook op tijdens deze les. We hebben een aardige mentor die me goed begrijpt. Dat is echt fijn.”

Ben je benieuwd of het Reeshof College bij je past? Kom kennismaken!

Categories: