“Ik voelde me hier meteen thuis. Ik heb het ook naar mijn zin. Iedereen is hier heel open, heeft respect voor elkaar en zorgt voor elkaar. Als er een keer wel iets is, dan wordt dat meteen besproken. Dat geeft veel vertrouwen en zorgt voor een veilig gevoel.

“Er wordt echt naar ons geluisterd”

Ik help graag mee met de open dag, de meeloopdagen en in de kantine. Daar heb ik al veel van geleerd. Dat is ook de reden dat ik me heb opgegeven voor de juniordirectie. We zijn een groep van acht kinderen die meedenken met de school. We benoemen tijdens de wekelijkse vergaderingen met elkaar verbeterpunten, die we daarna bespreken met de directeur. Zo kun je meehelpen om dingen positief te veranderen. En er wordt echt naar ons geluisterd. Zo regelden we bijvoorbeeld voor de jongens een voetbaltafel. Die hoeven zich nu niet meer te vervelen in de pauzes. Voor de meisjes willen we natuurlijk ook iets doen. Daar denken we nu over na.

Ik vind stages ook erg leuk. Daar leer je veel van. Ook ontdek je wat bij je past. Waar je goed in bent en wat je minder leuk vindt. En van één van mijn stages, hield ik een bijbaantje over. Ik denk nu dat ik stewardess wil worden. Dan zie je er mooi uit, mag je veel reizen en kom je op bijzondere plekken. Dat lijkt me wel wat. Maar het kan ook zijn dat ik nog een andere keuze maak. Gelukkig denkt de school goed met me mee.”

Ben je benieuwd of het Reeshof College bij je past? Kom kennismaken!

Categories: